November 2017
SunMonTueWedThuFriSat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

Gallery


Latest topics
» Guarantee
Thu Aug 04, 2011 6:11 am by Tamu

» Hodges Alabama Post Office Drugs
Thu Aug 04, 2011 5:59 am by Tamu

» health fish oil
Wed Aug 03, 2011 8:59 pm by Tamu

» Grey Coffee Earl Caffeine Vs
Wed Aug 03, 2011 8:22 pm by Tamu

» Indemnity
Wed Aug 03, 2011 6:38 am by Tamu

» flax oil organic
Tue Aug 02, 2011 4:16 am by Tamu

» slots free downloads
Tue Aug 02, 2011 1:24 am by Tamu

» where can i purchase TRAMADOL without rx
Tue Aug 02, 2011 1:19 am by Tamu

» Cable Cheap Lmr 400
Tue Aug 02, 2011 12:30 am by Tamu

» page rank service backlinks services
Mon Aug 01, 2011 2:46 pm by Tamu

» Indemnity
Mon Aug 01, 2011 11:11 am by Tamu

» Medicines Made From Angiosperms
Mon Aug 01, 2011 1:40 am by Tamu

» 
Sun Jul 31, 2011 11:46 pm by Tamu

» x-Hack hack you
Sun Jul 31, 2011 8:08 pm by Tamu

» Cheap Fabric Outdoor
Sun Jul 31, 2011 7:20 pm by Tamu

» 
Fri Jul 29, 2011 4:11 am by Tamu

» 
Fri Jul 29, 2011 4:02 am by Tamu

» 
Fri Jul 29, 2011 3:39 am by Tamu

» 
Fri Jul 29, 2011 3:27 am by Tamu

» Men Health Pills
Thu Jul 28, 2011 8:53 pm by Tamu

» generic cialis online
Thu Jul 28, 2011 7:39 am by Tamu

» Default ketiga di Amerika ?
Tue Jul 26, 2011 11:59 pm by Tamu

» Hai all...
Thu Mar 17, 2011 1:17 am by semperfly

» Makanan Zaman Belanda
Tue Feb 22, 2011 10:43 pm by natalia

» Kita buka lagi FORUM INI...
Sat Aug 07, 2010 6:49 pm by semperfly

Pencarian
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


mumet sirahkuuuu...

 :: Daily Chat :: Humor

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

mumet sirahkuuuu...

Post by -ncy- on Mon Apr 14, 2008 6:16 pm

Alkisah di sebuah perusahaan besar di kawasan Keprabon, tengah
melakukan beberapa tes wawancara untuk " tidak" menerima calon karyawan
baru, tentu saja salah satu prasyaratnya
adalah harus berbahasa EJD (Ejaan Jawa yg nDaksempurna).

Bagi yang tidak memahaminya nggih nyuwun sewu ... Boso
Jawi ... Meniko

G : Kowe nduwe omah opo ora.....?
a : dereng....
G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene
a : Lho kok ngaten........?
G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.
a : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kuloniku sampun sugih.
G : Yo malah ora ketompo
a : Lho kok ngaten.....?
G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong ae.


G : Kowe nduwe motor opo ora....?
b : Mboten.
G : Ora ketompo
b : Lho kok mboten ketompo ?
G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo beto
ngriki.
G : Wah malah ra ketompo....
b : lho kok ngoten
G : Tempat parkire wis ra cukup.


G : Kow wis lulus sarjana tenan.....?
c : sampun pak....
G : Ora ketompo, kn iki golk sing SMA a, luwih manutan lan bn mbayar
murah
c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi
G : Malah ora ketompo.....
c : Lho kados pundi to....?
G : Mengko kow kerjo mung ngetik skripsi, lk wis lulus mesti golk kerjo
neng perusahaan liyo.


G : Kow seneng guyon opo ora ?
d : Mboten pak, kulo serius n k nyambut gaw.
G: Ra ketompo.....
d : waa......kok ngoten?
G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.
d : Sak jan nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.
G : Malah ora ketompo.
d : Lho kok......
G : Engko kow mung email emailan sing lucu.......


G : Kow mau mrn numpak opo ?
e : Nitih mobil
G : Kow ora ketompo
e : Sebabipun ?
G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kow njaluk mundhak bayar terus
e : Wo, kulo wau namung mboncng, kok
G : Tambah ora ketompo
e : Lho, lha kok ... ?
G : Mengko mung gawn mboncng mobil kantor. Ngrusuhi !


G : Anakmu akh opo sithik ?
f : Kathah pak
G : Kow ora ketompo
f : Sebabipun ?
G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus
f : Lha wong namung anak adopsi, kok.
G : Tambah ora ketompo
f : Lho, lha kok ... ?
G : Gaw anak ba aras2en, opo manh nyambut gaw


G : Kow wis ngerti gawyanmu durung ?
h : Drng
G : Kow ora ketompo
h : Sebabipun ?
G : Arep nyambut gaw kok ora ngerti gaweyan ?
h : Oo, nk damelan niku mpun ngertos kok
G : Tambah ora ketompo
h : Lho, lha kok ... ?
G : Kow rak mung arep keminter, to ?


G : Kowe ngerti kahanan kantor k n durung
k : Drng
G : Kow ora ketompo
k : Sebabipun ?
G : Arep nyambut gaw kok ora ngerti kantor ?
k : Wo, sekedhik2 mpun ngertos kok
G : Tambah ora ketompo
k : Lho, lha kok ... ?
G : Kow senengan ngudhal-udhal wewadi kantor, to ?


G : Kow kerep loro ?
m : Mboten
G : Kow ora ketompo
m : Sebabipun ?
G : Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering
m : Wah, sakjanipun nggih asring
G : Tambah ora ketompo
m : Lho, lha kok ... ?
G : Kantor iki ora nompo karyawan pileren.


G : Kow biso main Internt ?
n : mBoten
G : Kow ora ketompo
n : Sebabipun ?
G : Perusahaan ora nompo BI (Buta Internet)
n : Wah, sakjanipun nggih saged
G : Tambah ora ketompo
n : Lho, lha kok ... ?
G : Mesthi ora bakal nyambut gaw, kakhan dolanan Internet, to?
Ngentk-entekk pulsa !


G : Kowe waras opo ora?
o : Lha, kulo nggih waras to Pak.
G : Ra ketompo.......
o : Kenging nopo .....?
G : Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.
o : Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.
G : Malah ra ketompo......
o : Pripun to niki....?
G : Mengko aku duwe saingan.........


Hua .. ha .. ha.. ha .. haaaa ... aku dhewe yo edaaannn ...
Hahahahahaaaa1000x... sing moco dadi melu uedaaaaannnn......

-ncy-

Female
Points : 0
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by inocent_fiRE on Tue Apr 15, 2008 1:35 pm

affraid affraid affraid
gilaaa tuhhh..
kalo manajer HRDna kaya gitu..
Ga bakal kesana lagi.. alien alien alien
avatar
inocent_fiRE
"C E O"


Male
Lokasi : Naek bis jurusan UNDIP-Rmh pak Gino, trus belok kiri, sampingna persis ^ ^
Pekerjaan : calon pekerja
Points : 0
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by donjuan on Fri Jun 20, 2008 4:35 pm

waduh, waduh... jagn sampe deh ngalamin kaya gt,
sebenernya ada perusahaannya gak sih,,,


huff2 huff2 huff2 huff2

donjuan
"AREA"Manager

Points : 0
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by angga on Fri Jun 20, 2008 8:47 pm

Halah tu pengalaman di Perusahaannya si -Ncy- alias Nancy tuh.....kan emang Perusahaannya ga jelas gitu....
avatar
angga
Warkop Staff
Warkop Staff

Male
Lokasi : Semarang
Pekerjaan : Swasta
SHOUT OUT!!! : Bneer kaya Leonardo De Caprio deh....
Points : 0
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by semperfly on Tue Jul 08, 2008 12:41 am

waaaaaaaaaaaaa...aku ngakak sampe dimarahi papaku malam2...
avatar
semperfly
"AREA"Manager

Male
Lokasi : Under construction
Pekerjaan : Whaddapak!!!!
Points : 7
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by D4-ud d'DraGon on Wed Jul 09, 2008 10:22 pm

Wahhh...kalo aku sendiri mumet sirahku karena ngak ngerti nih bacanya...haha...

tapi untung udh diterjemahin n di ceritain mas semper...hehe..
avatar
D4-ud d'DraGon
Honorarium
Honorarium

Male
Lokasi : Kompleks EliTe SemaraNk PoEnya..TiTik KooRdinat "Dpn Erlangga ResiDence".. HoHo..
Pekerjaan : Mahasiswa
Points : 0
Reputasi : 0

Kembali Ke Atas Go down

Re: mumet sirahkuuuu...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 :: Daily Chat :: Humor

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik